RETOURINFORMATIE

Voordat je iets retour stuurt is het belangrijk om te weten wat de retourvoorwaarden van Pien Pants & More zijn. 

– Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden, dit kan door een mail te sturen naar info@pienpantsandmore.nl waarin je aangeeft dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Dit valt onder het herroepingsrecht van de klant, dat wettelijk bepaald is.

– Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door het invullen van het herroepingsformulier of door een email waarin jij naar Pien Pants & More hebt gecommuniceerd dat je het artikel wenst te retourneren. Uiteraard kan dit herroepingsformulier ook per post gestuurd worden. Post mag gestuurd worden naar: Pien Pants & More – Bilderdijklaan 8 – 2741 AP Waddinxveen (LET OP: Dit is geen bezoekadres). 
Wil je het artikel graag ruilen, in plaats van geld retour? Geef dit dan bij mij aan. 

– Nadat je hebt aangegeven dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het postadres van Pien Pants & More Het artikel kan worden geretourneerd naar het volgende postadres:

Pien Pants & More t.a.v. retouren – Bilderdijklaan 8 – 2741 AP Waddinxveen 

Zorg er voor dat je naam en ordernummer worden vermeld bij het retourgestuurde pakket, zodat wij de eventuele terugbetaling of ruiling kunnen uitvoeren. 

– Zodra Pien Pants & More de retourzending goed ontvangen heeft, zullen wij binnen 14 dagen alle door jou verrichtte betalingen (inclusief de door jou betaalde verzendkosten indien de gehele bestelling retour gezonden wordt) terugbetalen. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat jij voor de betaling van het artikel hebt gebruikt. De kosten voor het terugzenden zijn voor eigen rekening. 

– Indien niet de gehele bestelling retour gezonden wordt, worden de door jou betaalde verzendkosten niet terugbetaald.

– De gemoeide kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De maximale retourkosten bedragen €6,95. Indien je gebruik maakt van verzekerd verzenden met een maximaal verzekerde waarde van €500, zullen de maximale gemoeide retourkosten €8,60 bedragen.

- De artikelen die retour gezonden worden dienen in de originele staat, onbeschadigd, ongewassen en niet gedragen te zijn.

– Er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. De volgende uitzonderingen worden door Pien Pants & More gehanteerd: 

Persoonsgebonden gespecificeerde artikelen kun je niet retourneren, omdat deze producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we alle artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

– Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

– Zorg ervoor dat je het product zo netjes mogelijk en goed bescherm verpakt, voordat je het retour zend.

– Op het moment dat ik jouw retourpakket heb ontvangen zal ik overgaan op de terugbetaling of eventueel je ruiling gereedmaken. Als de terugbetaling is verwerkt, zal je automatisch een creditfactuur ontvangen op het email adres dat je hebt opgegeven bij de bestelling van de artikelen. Pien Pants & More  zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket, de terugbetaling doen. Uiteraard streef ik ernaar dit binnen een paar dagen te laten plaatsvinden.  

– Wanneer je de terugbetaling niet tijdig hebt ontvangen vraag ik je gelijk contact op te nemen met Pien Pants & More. Dit kan via info@pienpantsandmore.nl.

© 2017 - 2024 Pien Pants & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel